Granada
Granada heeft een aantal levendige winkelbuurten waar je zowel internationale winkelketens als ambachtelijke boetiekjes vindt. De belangrijkste winkelbuurt ligt in het oude centrum van de stad. Hier vind je de grote winkelketens, met daartussen tal van lokale winkeltjes.

Albaicín
Behalve het Alhambra, is er ook een Arabisch wijk in Granada. Tegenover het Alhambra vind je het historische Albaícin, van waaruit de stad is ontstaan. Struin door de pittoreske straatjes, geniet van de prachtige Iglesia de San Nicolás kerk, de Arabische badhuizen en het archeologisch museum. Neem zeker ook een kijkje bij het Palacio de Dar-al-Horra, het paleis van de moeder van de laatste Arabische koning van Granada.

Bib-Rambla
Natuurlijk kom je niet alleen om gebouwen te bekijken, even lekker wat eten en drinken hoort absoluut ook bij je trip. De beste plek in Granada om even onderuit te zakken en te ontspannen is op het Bib-Ramla plein. Neem plaats op een van de vele terrasjes, geniet van overheerlijke tapas en een glaasje (of karaf) sangria en neem de omgeving in je op.

Shoppen
MALAGA
Malaga is een geweldige stad om te winkelen. U zult zo ongeveer alles vinden, van uw kleding, schoenen, tassen, accessoires, cadeau-artikelen, enz., tot de meest subliem vervaardigde handwerkproducten, antiek en kunstwerken.

lees verder...