Sportief
Cortijo Sierra Pelada is ideaal gelegen voor paardrijden. Van prachtige ritten over de heuveltoppen met een magnifiek uitzicht op de Sierra Nevada, tot afgelegen paden door de vallei voor een verfrissende picknick of een galop over een geoogst maďsveld (voor degenen die dit spannend vinden!). Ritten onder het licht van een volle maan zijn een eenmalige ervaring, zoals ook een rit naar de bergtop om naar de zonsopkomst over de vallei te kijken.

lees verder…

Wil je tijdens je bezoek Andalusië op de fiets verkennen dan kun je terecht bij Bajabickes voor leuke fietstocht. Dit alles is mogelijk op een elektrische fiets, dus ook met het warme weer geen extra inspanning.

lees verder…

Massage kent een lang geschiedenis, het helen door aanraking is waarschijnlijk ouder dan welke geneeswijze ook. Het eerste wat we doen als we ons stoten is wrijven over de aangedane plek. Vroege beschavingen in Oost en west ontdekten in massage een natuurlijke wijze van genezen. Massage verlicht sommige vormen van pijn of neemt deze helemaal weg en het heeft een preventieve werking op verschillende ziekten.


lees verder…