Molino Lorca

Molino Lorca is rustig gelegen op een privaat domein met olijfbomen, vijgen-, perzik-, noten-, en granaatappelbomen, dat wordt begrensd door de Velano rivier. Molino Lorca ligt aan een verharde weg en onze gasten genieten volop privacy. De gastenverblijven hebben een eigen toegang.

Molino Lorca biedt een veelzijdige accommodatie in de oude, in stijl gerestaureerde molen, met een centraal gelegen gezellige binnenplaats. Molino Lorca is uitermate geschikt voor groepen of families vanaf 1 tot en met 6 en 7 tot en met 12 personen of 13 tot en met 16 personen.
Molino Lorca heeft 2 afzonderlijke gastenaccomodaties, beiden voorzien van badkamers en keuken en met elk een aparte ingang voor maximale privacy. Molino Lorca heeft haar eigen drinkwater voorziening uit een natuurlijke bron. Een fantastisch onderkomen met modern comfort voor groepen of families die gezamenlijk hun vakantie willen besteden in de prachtige omgeving van El Poniente Granadino.


Tarieven

Periode                                           
vanaf eind maart tot half oktober 

1 t/m 6 personen        €     750 / week
7 t/m 12 personen     €  1.400 / week
13 t/m 16 personen    € 1.600 / week


Van 1 tot en met 6 personen
Voor wie boekt tot en met 6 personen is er een gastenverblijf met 3 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoons bed en 1 met twee eenpersoons bedden op de benedenverdieping. En op de eerste verdieping een slaapkamer en suite met een tweepersoons bed. Er zijn 2 badkamers beschikbaar, een volledig ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer.

Van 7 tot en met 12 personen
Voor groepen of families van 7 tot en met 12 personen zijn er 3 extra slaapkamers op de eerste verdieping extra, waarvan twee slaapkamers aan elkaar gekoppeld met elk 2 eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen doucheruimte. Er is een woonkamer en kitchenette.

Van 13 tot en met 16 personen
Voor groepen of families van 13 tot en met 16 personen is er een extra huisje, onze Cottage. Het heeft twee tweepersoons slaapkamers (waarvan 1 open), badkamer, keuken, zithoek en een eigen terras.


Klik hier voor de lijst met faciliteiten (pdf)

Zwembad
Vanaf de centrale binnenplaats ga je naar een schaduwrijk terras en het zwembad. Het zwembad heeft rondom een eigen terras. Een heerlijke plek voor een mooi boek of een koele duik.

Terrassen
Voor onze gasten zijn er verschillende plekken waar buiten kan worden gegeten.  Zo is er ook een terras met BBQ om 's avonds te genieten van een heerlijke maaltijd.

Voorzieningen en Huurvoorwaarden

Op vakantie bij Molino Lorca
U bent van harte welkom op Molino Lorca. De verhuurperiode is minimaal voor een week.  De periode begint op: zaterdag vanaf 16:00 uur en eindigt op zaterdag om 10:30 uur.


Beddengoed en handdoeken
Voor gasten is beddengoed beschikbaar evenals handdoeken en badlakens. Het bedlinnen, handdoeken en badlakens worden bij een langer verblijf dan 1 week, elke week verschoond.

Schoonmaak
Aan het eind van de periode is een algehele schoonmaak in de huurprijs inbegrepen. Tijdens het verblijf worden de gasten gevraagd de accommodatie zelf bij te houden.


Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

              

Bevestiging reservering


Bij een bevestiging van reservering, 56 of meer dagen voor aanvang van de huurperiode geldt het volgende:
De eerste aanbetaling bedraagt 25% van het totaal door de huurder verschuldigde bedrag en moet uiterlijk 8 dagen na het sluiten van de huurovereenkomst door Molina Lorca zijn ontvangen.
De tweede betaling bedraagt 75% van het totaal door de huurder verschuldigde bedrag en moet uiterlijk 42 dagen vóór de aanvang van de huurperiode door Molina Lorca zijn ontvangen.
Bij een bevestiging van reservering korter dan 56 dagen vóór aanvang van de huurperiode geldt het volgende:
Het totale door de huurder verschuldigde bedrag moet door Molino Lorca uiterlijk 3 dagen na het sluiten van de huurovereenkomst zijn ontvangen.
De huurder die de betalingsafspraken niet nakomt is zonder ingebrekestelling in verzuim. In dat geval is Molina Lorca gerechtigd de bevestigde reservering te ontbinden.

Klik hier voor de uitgebreide huurvoorwaarden (PDF)


.